Aprašymas
Pieniško šokolado sudedamosios dalys: trinta kakava, cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis – rapsų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 35%. Pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 18%. Sudėtyje yra pieno. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, LAZDYNO RIEŠUTŲ, KVIEČIŲ GLITIMO pėdsakų.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Šokolado kilmės šalis Lietuva.
Vienos plytelės svoris 5 g.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2367 kJ / 547 kcal |
Riebalai | 35,6 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 21,9 g |
Angliavandeniai | 52,8 g |
Iš kurių: cukrų | 52 g |
Baltymai | 7,9 g |
Druska | 0,55 g |