Aprašymas
Juodo šokolado sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis – sojų lecitinas, vanilės ekstraktas. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ, LAZDYNO RIEŠUTŲ, KVIEČIŲ GLITIMO pėdsakų.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Vienos plytelės svoris 5 g.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2353kJ /567
kcal |
Riebalai | 41 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 25 g |
Angliavandeniai | 36 g |
Iš kurių: cukrų | 28 g |
Baltymai | 9 g |
Druska | 0 g |